Rezultati državne mature – prigovori, potvrde

U srijedu 10.07. bit će objavljeni rezultati ljetnog roka državne mature. Eventualne prigovore na ocjenjivanje možete uložiti u četvrtak ili petak u vremenu od 9 do 11 sati u školi kod ispitne koordinatorice. Prigovor mora biti konkretno usmjeren na određeni zadatak s argumentom zašto smatrate da ste trebali dobiti više bodova.

Za sva eventualna pitanja možete se obratiti koordinatorici osobno u četvrtak i petak u školi ili putem email adrese tanja.turak@skole.hr

 

Objava konačnih rang-lista  je u ponedjeljak 15. srpnja 2019. u 16:00 h. Do tog vremena možete mijenjati odabir studijskih programa (potrebno je ukloniti samo one studijske programe koje niste voljni upisati).

Podjela potvrda o položenim ispitima je 17. srpnja od 9 do 11 sati.

Nakon tog dana potvrde se mogu preuzeti u tajništvu škole  18.07. ili 19.07. ili krajem kolovoza.

Učenici koji imaju neopravdani izostanak s ispita dužni su uplatiti ispit s kojega su izostali kako bi im se ispisale potvrde. Zaduženje i podatci za uplatu vidljivi su na stranici učenika na poveznici Moji podatci/Zaduženja i uplate. Potrebno je uplatiti ispit odmah i skeniranu uplatnicu poslati na e-adresu uplata.dm@ncvvo.hr.