Upute za pristup Yammer mreži

Dragi učenici,

U prilogu su upute kako pristupiti Yammer mreži. Od stranice 2 do stranice 6 u niže priloženom dokumentu su prikazana 3 načina pristupanja Yammer mreži. Molimo sve učenike da do ponedjeljka pokušaju pristupiti sustavu na jedan od tih načina. Vidjeli smo jučer da pojedini učenici imaju određene probleme s pristupanjem i prijavili smo to nadležnoj tehničkoj službi. Molimo da u ponedjeljak ujutro svi koji nisu uspjeli pristupiti sustavu jave svojim razrednicima (po mogućnosti precizirajte kakav je točno problem i priložite screenshot).

Preporučujemo da koristite način prijave putem office365.skole.hr te nakon prijave među ponuđenim Office alatima odaberete Yammer.

CARNET_Upute_Yammer

Za one učenike koji uspješno pristupe Yammer mreži sljedeći korak je da potraže grupu svog razreda. Sve grupe u nazivu imaju oznaku razreda i ime naše škole (npr. 1.AT Građevinska tehnička škola Rijeka) i sve grupe su zatvorenog tipa. Zatražite pristup grupi svog razreda, a razrednici će odobriti pristup najkasnije u ponedjeljak.

 

Molimo sve učenike da se unutar Yammer mreže ponašaju pristojno i koriste samo zatvorenim grupama svog razreda. Škola ne može utjecati na objave u javnom feedu Yammer mreže, no sve što objavite ide pod vašim imenom i prezimenom i u slučaju uočenog neprimjerenog ponašanja kažnjavat će se odgojnim mjerama.