Obraćanje učenicima

Dragi učenici,

nadamo se da ste dobro, odmoreni i spremni za novu nastavnu godinu. Njezine specifičnosti ne moramo puno objašnjavati, ali jako je važno da budemo oprezni i precizni u uputama kako bismo sačuvali vaše zdravlje i zdravlje svih djelatnika naše škole.

Zato vas molimo da  prvog dana, na vrijeme, prema objavljenom rasporedu, dođete u školu te da već pri dolasku imate zaštitnu masku koju ćete morati nositi u školi tijekom cijelog boravka.

Škola je osigurala 2 platnene maske za svakog učenika koje će vam biti podijeljenje na Satu razredne zajednice u ponedjeljak.

Upute o nošenju maski škola provodi temeljem Smjernica koje je izdalo Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Hrvatski zavod za javno zdravstvo te ih se mi, djelatnici Ministarstva, moramo pridržavati.

Iznimno je važno da prije dolaska u školu izmjerite temperaturu te da, ako se ne osjećate dobro, ostanete kod kuće. Takvim odgovornim ponašanjem zajednički ćemo spriječiti širenje virusa i omogućiti nesmetano odvijanje nastave.

Rasporedom sati,  kretanjem po zgradi škole te razrednom nastavom, nastojali smo minimizirati međusobne kontakte učenika različitih razrednih odjela te smo i na taj način promišljali o vašoj sigurnosti i zdravlju. Molimo vas da se pridržavate rasporeda s kojim će vas upoznati vaši razrednici te da ozbiljno shvatite njegovu provedbu.

Svakom su razredu osigurani desetominutni odmori gdje ćete biti u mogućnosti pojesti svoj dnevni obrok, ali molimo da ga pripremite i donesete od kuće jer neće biti moguće odlaziti u kupovinu.

Pridržavanje uputa i suradnja omogućit će nam uspješan i neometan rad u školi.