Prijave ispita državne mature za ljetni rok 2019./2020.

1. prosinca 2020. godine  počele su prijave ispita državne mature u školskoj godini 2020./2021.
Prijave ispita državne mature završavaju 15. veljače 2021. godine u 12.00 sati.

Važno je pratiti naslovnicu mrežne stranice www.ncvvo.hrwww.postani-student.hr

Važno je pridržavati se uputa koje su dostupne u nastavku ove obavijesti.
Također, nužno je dobro pročitati i prihvatiti Opće uvjete prijava ispita državne mature i studijskih programa prilikom prve prijave.

Pri prvoj prijavi na www.postani-student.hr polje PIN ostavite praznim, nakon toga sustav će vas zatražiti unos broja mobitela koji pažljivo unesite u skladu s primjerom koji će vam biti prikazan.

Nakon što se prijavite u sustav provjerite svoje osobne podatke i ocjene 1., 2.  i 3. razreda te ako su svi podatci ispravni potvrdite ih.

Za sve informacije i pitanja o prijavama studijskih programa pratite stranicu www.studij.hr, a  upit možete poslati putem poveznice https://www.studij.hr/pages/kontakt.php

Objava kriterija studijskih programa i mogućnost odabira studijskih programa nije još otvorena (očekuje se početkom veljače). Mogućnost odabira studijskih programa ostat će otvorena do srpnja 2021.

Nakon što se prijavite u sustav provjerite svoje osobne podatke i ocjene 1., 2.  i 3. razreda te ako su svi podatci ispravni potvrdite ih.

Za sve dodatne informacije o prijavama ispita državne mature možete  se obratiti ispitnoj koordinatorici Tanji Turak Mandić preko Yammer mreže ili putem email adrese tanja.turak.mandic@gmail.com ili kontaktirati Infocentar na broj telefona 01/4501 899 ili pitanja poslati na adresu e-pošte info.centar@ncvvo.hr

U prilogu možete preuzeti upute, priručnik i kalendar ispita državne mature za ljetni rok