Smotra zadruga i učenička zadruga „Skica“

32. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske ove se godine održavala u listopadu, online, putem YouTube kanala HUUZ-a. Na Smotri su sudjelovale 62 učeničke zadruge iz svih županija. U video prezentaciji zadruga mogao se vidjeti praktičan rad izrade njihovog prijavljenog proizvoda.

Na Smotri je sudjelovalo i 5 učeničkih zadruga s prezentacijom istraživačkog rada koja se održala preko Zoom-a. Sve prezentacije su snimljene i dostupne u cijelosti.

Svi su zadrugari, u ovim neobičnim vremenima i otežanim uvjetima, uložili izniman napor i entuzijazam kako bi sudjelovali na ovoj, po prvi puta, online Smotri. 

Učeničku zadrugu naše škole ove godine vode učenici smjera Dizajner unutrašnje arhitekture te profesorice Iva Karminski i Branka Merlacchi.

„Skica“ je po prvi puta uopće sudjelovala u državnoj smotri zadruga s obzirom na kratki vijek njezinog postojanja.  Prezentiran je naš najpopularniji proizvod zadruge, majica s tiskanim motivom loga naše škole.

Tako je nastala video-prezentacija u kojoj su sudjelovali učenici; Martina Grailach i Eni Pranjić kao prezenterice te Justina Javoran, Lucas Kantarević, Leona Godinić, Mia Dodik, Mirna Dodik iz trećeg te Melita Kljun iz četvrtog razreda. Režiju potpisuje Mila Ilijanić, 3.D, a mentor na ovogodišnjoj smotri je Iva Karminski.

Rezultat je odličan, pogledajte i podržite našu zadrugu lajkom.

Uskoro slijedi prezentacija novih proizvoda <3

https://youtu.be/ehqoe1XcUrs