Upisi u 1. razred (smjer dizajner unutrašnje arhitekture)

Poštovani pristupnici,

za upis u 1. razred nastavnog smjera Dizajner unutrašnje arhitekture provodimo provjeru sposobnosti umjetničkog izražavanja i likovnog senzibiliteta.

Provjera se sastoji iz dva dijela:

  • u prvom dijelu provjerava se znanje iz geometrije, a sastoji se od nekoliko jednostavnih zadataka koje su učenici svladali u osnovnoškolskom obrazovanju, kako bi se provjerila temeljna znanja koja će učenicima biti neophodna za nastavak školovanja u ovom nastavnom smjeru.
  • drugi dio provjere je crtež olovkom prema postavljenom modelu, kako bi ustanovili osnovne likovne vještine i mogućnosti pojedinog pristupnika

Prvi termin provjere (predrok) je subota, 5. 6. 2021.

Drugi predrok je 24. 6. 2021.

Službeni termin provjere je 30. 6. 2021.

Termin za kandidate s teškoćama u razvoju je 21. 6. 2021.

Dovoljno je pristupiti jednom od navedenih termina. Nije potrebno javljati se školi kao najavu kojem terminu ćete pristupiti.

Molimo da prije provjere ispunite sljedeći obrazac:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=FvJamzTGgEurAgyaPQKQkddwbnqJ6hRDltBgBLl3-EhUM1YwU1JMU0hGVkkzRzUzWFNDTUQyT0Q1Qy4u

U slučaju da ne popunite online obrazac, isti ćete moću popuniti osobno u školi na dan pristupanja provjeri.

Na dan provjere kandidati su obavezni javiti se na portu škole u 08.30 sati. Od pribora potrebno je sa sobom imati dva trokuta i šestar, sve ostalo osigurat će škola. Kandidati su sa sobom obvezni donijeti kopiju svjedodžbe 7. razreda i identifikacijski dokument.