TheSwipe – Studiranje u Nizozemskoj i digitalne konferencije

Agencija TheSwipe nam se obratila s informacijama vezanim uz mogućnost studiranja u Nizozemskoj pa svim zainteresiranim učenicima prosljeđujemo njihov dopis.

Približava nam se početak nove školske godine te smo Vam htjeli sa zadovoljstvom predstaviti našu agenciju TheSwipe, kao konzultanta za visoko obrazovanje u Nizozemskoj te također obavijestiti o besplatnim digitalnim konferencijama. 

Osnovali smo agenciju za pomoć pri upisu na nizozemske ustanove visokog obrazovanja kao tim od četiri studenta iz Hrvatske trenutno na završnim godinama studija u Nizozemskoj. 

Zadnje tri godine smo kao studenti prošli smo sve izazove: od traženja programa koji nam odgovara, skupljanje informacija i administracije potrebne za upis, do kompliciranog procesa traženja smještaja i općenitog snalaženja u Nizozemskoj. Sada smo u posebnoj mogućnosti ponuditi svoje usluge svim zainteresiranim srednjoškolcima i studentima tijekom cijelog administrativnog procesa upisa i integracije u Nizozemskoj. 

Zahvaljujući našem višegodišnjem iskustvu, smatramo da možemo podijeliti korisne i bitne informacije koje će pomoći i dočarati kako je to biti student u Nizozemskoj. Vaše učenike želimo informirati o svim dostupnim fakultetima u Nizozemskoj, koji sve tipovi sveučilišta postoje, a sve u svrhu olakšavanja potrage za idealnim programom. 

Kako bismo informirali Vaše učenike o njihovim mogućnostima nastavka akademskog obrazovanja na nizozemskim sveučilištima, voljeli bismo organizirati besplatne virtualne konferencije na Zoom platformi. Konferencije bi uključivale rad našeg tima i drugih hrvatskih studenata na različitim nizozemskim sveučilištima. Na ovaj način pokrili bismo sve potencijalne interese Vaših učenika i osigurati kvalitetan osvrt iz prve ruke. 

Virtualne konferencije bi bile isključivo subotama počevši sa 18.9. gdje ćemo predstaviti TheSwipe i ispričati našu priču te svaku iduću subotu do 23.10. će biti konferencije posvećene jednom akademskom polju. Ovisno o interesu, također ćemo i ponoviti određene konferencije kako bismo osigurali priliku svima da postave sva svoja pitanja. 

Raspored virtualnih konferencija:

1.    18.9. → Generalni event – Predstavljanje TheSwipe-a i iskustvo TheSwipe tima

2.    25.9. → STEM bez Kompjutera – Akademsko polje: znanosti poput medicine i biokemije

3.    2.10. → Let’s Talk Business and Psychology – Akademsko polje: business, menadžment, računovodstvo i psihologija

4.    9.10. → How to Get Away With the Netherlands – Akademsko polje: pravo i psihologija

5.    16.10. → Stem s Kompjuterom – Akademsko polje: programiranje, umjetna inteligencija, statistika

6.    23.10. → Wanna Gogh To The Netherlands – Akademsko polje: kreativni programi poput umjetničkih programa plesa, glazbe i umjetnosti no također i društvene znanosti poput sociologije i antropologije

Virtualne konferencije će biti besplatne no jedino tražimo prijavu putem naše web stranice.

Također u pripremi su dolasci predstavnika Tilburg University-a i Veleposlanstva Republike Hrvatske u Nizozemskoj na naše digitalne konferencije koji bi pružili dodatne detalje o Nizozemskoj. 

Biti ćemo izrazito zahvalni ako biste mogli podijeliti ovo sa Vašim učenicima putem usmenih objava te također ako biste mogli objaviti na web stranici škole. U prilogu Vam šaljem digitalni plakat sa svim datumima koji možete proslijediti Vašim učenicima te upotrijebiti za objavu za Vašu web stranicu. 

Nadamo se odazivu Vaših učenika i željno iščekujemo sva njihova pitanja!