Dodatne upute vezane uz održavanje virtualne nastave

Do ponedjeljka 16.03.2020. svi učenici se trebaju prijaviti u svoje razredne grupe u Yammer mreži po uputi iz prethodne obavijesti. Oni učenici koji ne uspiju pristupiti Yammer mreži do ponedjeljka u 10 sati neka se javi svojim razrednicima (putem e-maila, mobitela ili drugog dogovorenog načina komunikacije) s opisom greške koju dobivaju i po mogućnosti screenshotom.

U utorak 17.03.2020. svi učenici su dužni biti online u razdoblju od 10 do 11 sati. U to vrijeme razrednici i predmetni profesori će također biti online i provjerit će se jesu li svi povezani te će se dati detaljne upute i dogovoriti način rada.

U ostalim danima učenici neće biti dužni pristupati sustavu u točno određeno vrijeme (osim u slučaju iznimnih dogovora), ali će imati obvezu pristupati sustavu svaki dan i javljati se na način koji će bit dogovoren u utorak. U slučaju da učenik ne pristupa sustavu izostanak se mora opravdati kao i za vrijeme redovne nastave.

Radni materijali za učenike objavljivat će se od srijede 18.03.2020.

U slučaju da se tehnički problemi koji su jučer bili prisutni kod nekih učenika, ne uspiju otkloniti na vrijeme, s tim učenicima će se dogovoriti alternativni način komunikacije.

Za maturante će se i na programu Sportske televizije od srijede emitirati sadržaji prema rasporedu koji ćemo naknadno objaviti na web stranici.