Obraćanje roditeljima

Dragi roditelji,

zdravlje i sigurnost vaše djece, naših učenika, oduvijek nam je na prvom mjestu, a pogotovo u ovim izvanrednim okolnostima.

Poduzeli smo niz mjera kojima ćemo maksimalno nastojati zaštititi vašu djecu, a da im u isto vrijeme ne oduzmemo socijalni aspekt koji škola pruža i koji je sastavni dio njihovog odrastanja. Sve radnje poduzete u školi objavljene su na web stranici naše škole, a o njima ćete biti dodatno obaviješteni putem roditeljskih sastanaka i drugih prikladnih načina informiranja.

U novu školsku godinu krenuli smo A modelom Ministarstva znanosti i obrazovanja, izravnim radom u školi, ali uz uvažavanje propisanih mjera. Svi učenici i djelatnici obvezni su, tijekom cijelog boravka u školi, nositi zaštitne maske. Nastava je prilagođena novonastalim uvjetima i organizirana na način da svaki razred ima svoju učionicu. Različitim početkom i završetkom nastave, nastojali smo izbjeći dodatne kontakte učenika na hodnicima kao i u javnom prijevozu.

Učenicima smo osigurali odmore na školskom dvorištu kako bismo im olakšali boravak u školi pod maskama.

Škola je opremljena dezinficijensima, sapunom i papirnim ubrusima, a spremačice imaju raspored dnevnog čišćenja prostorija i kontaktnih površina.

Učinili smo sve što je bilo u našoj moći da školu učinimo sigurnim mjestom za boravak vaše djece. Molimo vas za suradnju i podršku kako bismo  što uspješnije i na obostrano zadovoljstvo, odgovorili izazovu današnjice.