Drvo dobrih želja

Još jedna dobra suradnja među školama ponovljena je u akciji Drvo dobrih želja, u ovo prekrasno predbožićno vrijeme.
Učenici obje škole su na prijedlog pedagoginje Mirande Petrić, a u suradnji s pedagoginjom Michelle Amanda Natalie de Azevedo Deković i  Loredanom Raspor-Ramić pisali dobre novogodišnje želje kojima su okitili zajedničko božićno drvce. Profesorica Loredana Raspor-Ramić je s učenicima Graditeljske škole za industriju i obrt prekrasno okitila božićno drvce, a onda su obje pedagoginje s učenicima i nastavnicima svojih škola nastavile nizom radionica na kojima su se ispisivale dobre novogodišnje želje.

Izrada ukrasa održana je u čitaonici škole uz vodstvo pedagoginje i knjižničarke, a uz svesrdnu pomoć naših nastavnika smjera Dizajner unutrašnje arhitekture, posebno Asje Rukavina Bikić, i njenog 1.D razreda, te učenika 4.GT Tine Grubišić, Korine Sveško i Frana Zime.
O željama se raspravljalo na satu Etike s profesoricom Sonjom Planinić te na satu Njemačkoga jezika s profesoricom Sandrom Lukić.
U ovoj ideji, zajedničkoj suradnji i ispisivanju novogodišnjih želja prvu put uključen je velik broj učenika i nastavnika obje škole i ostvarene su prekrasne nove suradnje.

Nadamo se da će nam se novogodišnje želje svima ostvariti!